قزوین –به گزارش خبرگزاری بسیج،در مراسم اهدای ۱۸ ویلچر برقی از سوی بسیج سازندگی استان قزوین به مددجویان بهزیستی، زهرا غلامرضایی مدیرکل بهزیستی استان با گرامیداشت یاد شهدا، بهویژه شهدای جنگ اخیر و شهید فیاضبخش بنیانگذار سازمان بهزیستی، بر ضرورت همافزایی و همکاری بین دستگاهی در مسیر خدمت به اقشار آسیبپذیر تأکید کرد.
غلامرضایی ضمن قدردانی از حضور سردار رستمعلی رفیعی آتانی، فرمانده سپاه صاحبالامر (عج) استان قزوین و هیئت همراه در این مراسم، اظهار داشت: «بسیار خوشحالیم که در هفته بهزیستی، با همیاری و مشارکت مجموعه انقلابی بسیج، خدمت کوچکی در مسیر توانمندسازی مددجویان صورت گرفت. اهدای ویلچرهای برقی به افرادی که با محدودیتهای حرکتی مواجه هستند، گامی ارزشمند و امیدبخش است.»
وی افزود: «گرچه عموم مردم سازمان بهزیستی را با خدمات به افراد دارای معلولیت میشناسند، اما دامنه فعالیت ما بسیار وسیعتر است. خدمات بهزیستی شامل حمایت از زنان سرپرست خانوار، کودکان بیسرپرست و بدسرپرست، افراد در معرض آسیبهای اجتماعی، معتادان بهبود یافته و خانوادههایشان میشود. ما با طیف متنوعی از چالشهای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و خانوادگی مواجه هستیم که ارائه خدمات تخصصی به آنها، نیازمند همکاری فراگیر است.»
غلامرضایی با اشاره به آمار مددجویان تحت پوشش اظهار کرد: «در حال حاضر بیش از ۲۷ هزار فرد دارای معلولیت در استان قزوین از خدمات بهزیستی بهرهمند هستند. همچنین بالغ بر ۵ هزار زن سرپرست خانوار یا فاقد سرپرست تحت حمایت قرار دارند. بیش از ۲ هزار کودک نیز بهصورت مستقیم در مراکز شبانهروزی، خانههای شبهخانواده یا در قالب فرزندخواندگی تحت حمایت هستند.»
وی ادامه داد: «همچنین سازمان بهزیستی از خانوادههای معتادان بهبود یافته و خود افراد در حال درمان در مراکز اقامتی نیز حمایت میکند. این خدمات، از درمان و بازپروری تا توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی را شامل میشود.»
مدیرکل بهزیستی با تأکید بر نقش مهم نیروی انسانی، تصریح کرد: «در استان قزوین ۳۷۰ نیروی انسانی در حال فعالیت هستند که از این تعداد، ۲۷۰ نفر بهصورت رسمی و پیمانی و ۱۰۰ نفر بهصورت شرکتی مشغول به کارند. بسیاری از نیروهای شرکتی ما در خط مقدم مشاوره تلفنی و اورژانس اجتماعی قرار دارند و با وجود تخصص و تجربه بالا، هنوز تثبیت جایگاه شغلی آنها در سطح ملی محقق نشده که امیدواریم امسال این مشکل رفع شود.»
غلامرضایی با بیان اینکه خدمات سازمان محدود به ساعت اداری نیست، گفت: «در بهزیستی، مفهوم زمان و ساعت معنا ندارد. گاهی در هر لحظه ممکن است نیاز به اعزام نیرو برای ساماندهی مددجویی بیپناه باشد. همکاران ما با احساس مسئولیت و تعهد، آماده خدمت در هر زمان هستند.»
وی همچنین بر لزوم ارتباط مستمر و مؤثر با سایر دستگاهها تأکید کرد و گفت: «ردپای بهزیستی در همه نهادها دیده میشود؛ از همکاری با شرکتهای آب و برق برای واگذاری انشعابات رایگان به مددجویان گرفته تا استفاده از ظرفیت نهادهای مردمی و خیریهها. این همافزایی نهتنها ضروری بلکه حیاتی است، چون بهزیستی بهتنهایی توان پاسخگویی به همه نیازها را ندارد.»
مدیرکل بهزیستی استان در پایان سخنانش تأکید کرد: «سبد نیازهای جامعه هدف ما بسیار گسترده است و به همه آنها نمیتوان همزمان پاسخ داد، اما با اولویتبندی، برنامهریزی دقیق، همدلی و تعامل با مردم و نهادهای مختلف میتوانیم مسیر خدمت را هموارتر کنیم. این مردم ولینعمت ما هستند و برکت این خدمات به خود ما بازمیگردد.»
انتهای پیام/۱۰۱۵